Τηλ.: 2103215676 / 2103243883
Δευ/Παρ 09:00 - 16:00

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Dina συνδυάζοντας τον αέρα και τις τάσεις της εποχής έχει ως φιλοσοφία την άριστη ποιότητα στα ρούχα της και τη μέγιστη συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών της!

 

Η απαράμιλλη ποιότητα των ενδυμάτων Dina και η άριστη εφαρμογή τους κάνει καθημερινά πράξη το μότο της εταιρείας ‘Ρούχα για κάθε Γυναίκα’ που σέβεται τον εαυτό της, αγαπάει το σώμα της και αποθεώνει τις καμπύλες της. #celebrateyourcurves #boypositive

 

Οι έμπειροι σχεδιαστές μας αφουγκράζονται τον παλμό της XL μόδας, δημιουργούν πρωτοποριακές συνθέσεις με ποιότητα υφάσματος, έμφαση στη ραφή και άψογη εφαρμογή, προσοχή στις διακοσμητικές λεπτομέρειες και το σύγχρονο, fashionable design! Εμείς επιλέγουμε τις πιο δροσερές ιδέες, τις μετατρέπουμε - με κοινωνικά υπεύθυνη κατασκευή στην Ελλάδα - σε κομψά και άνετα ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις.

 

Μέσα από τον ιστότοπο μας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσθήκες της συλλογής μας. Με άρτια υποδομή και πολύχρονη εμπειρία συνεχίζουμε να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον χώρο των L και XL μεγεθών με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα, γιατί ... μας αρέσει να αρέσετε!